witam
mam problem z moim RS-em, który objawia się podczas przyspieszania auta..
przy 2,5-3 tyś. obrotów kiedy przyspieszam auto zaczyna szaleć
szarpie mi i co najgorsze traci moc i nie przyspiesza
byłem ostatnio na diagnostyce gdzie stwierdzono że jest to wina masowego przepływomierza powietrza, który wymieniałem 8 miesięcy temu..
jak się okazało nieuczciwy mechanik wsadził mi jakąś podróbę i skasował jak za boscha..
teraz niestety z tego powodu muszę zapłacić za nowy przepływomierz drożej bo nikt mi nie przyjmie starego do regeneracji..
a niestety nie jestem w 100% pewien czy rzeczywiście wymiana przepływomierza rozwiąże mój problem..
czy jest jakiś pewny sposób by sprawdzić czy to na pewno przepływomierz?
a może ktoś miał podobny sposób i podzieli się swoimi doświadczeniami na temat tego jak udało się mu ten problem rozwiązać..
będę wdzięczny za każdą sugestię
mam problem z moim RS-em, który objawia się podczas przyspieszania auta..
przy 2,5-3 tyś. obrotów kiedy przyspieszam auto zaczyna szaleć
szarpie mi i co najgorsze traci moc i nie przyspiesza
byłem ostatnio na diagnostyce gdzie stwierdzono że jest to wina masowego przepływomierza powietrza, który wymieniałem 8 miesięcy temu..
jak się okazało nieuczciwy mechanik wsadził mi jakąś podróbę i skasował jak za boscha..
teraz niestety z tego powodu muszę zapłacić za nowy przepływomierz drożej bo nikt mi nie przyjmie starego do regeneracji..
a niestety nie jestem w 100% pewien czy rzeczywiście wymiana przepływomierza rozwiąże mój problem..
czy jest jakiś pewny sposób by sprawdzić czy to na pewno przepływomierz?
a może ktoś miał podobny sposób i podzieli się swoimi doświadczeniami na temat tego jak udało się mu ten problem rozwiązać..
będę wdzięczny za każdą sugestię
Komentarz